Detta är hjärnan och sinnets århundrade!! – Controlling the Human Mind – av Dr Nick Begich

 “I februari 1998 vittnade jag inför EU-Parlamentet under en och en halv timme och övertygade dem om de skadliga effekterna av icke dödande vapen på människor, deras beteende och deras sinnen. EU var övertygad och antog en resolution som förbjuder användning av vapen som kan manipulera en person, se resolution A4-005/99 titeln “Resolution om Miljö, säkerhet och utrikespolitik “passerade den 29 januari 1999.”


Boken finns att beställa på  Dr Nick Begich webbsida.

Detta är hjärnans och sinnets århundrade. De teknologier som har utvecklats under skydd av sekretess och nationell säkerhet, har nu makt att förslava oss eller ta oss till högre potentialer. Dessa teknologier kommer att påverka vårt centrala medvetande, och som ett resultat därav krävs en stark offentlig debatt i dagsljus.

Samtidigt finns det hopp och stora möjligheter inom dessa vetenskapsområden. Den första delen av boken handlar om den olycksbådande sidan att kontrollera det mänskliga tänkandet. Den andra delen av boken handlar om att utforska de möjligheter som växer fram med de nya teknologierna för att förbättra hjärnan och sinnet. De största hoten och de största möjligheterna finns i kärnan av vem vi är och vad som händer i centrum av våra sinnen, sätet för våra själar.

Detta är den viktigaste boken hittills från Dr Nick Begich forskning.

Nedan nämnda teknologiska möjligheter existerar redan.

“Man kan förställa sig utvecklingen av elektromagnetiska energikällor, vars utsignal kan pulsas, formas och fokuseras för interaktion med människans kropp på ett sätt som förhindrar frivilliga muskelrörelser, kontrollerar känslor (och därmed aktivitet), producerar sömn, överför förslag, stör och manipulerar både det kortsiktiga och långsiktiga minnet, producerar en uppsättning upplevelser eller raderar en uppsättning av händelser. Det är också möjligt att skapa naturtroget tal  in i den mänskliga kroppen, och öka möjligheten till dolda förslag och att ändra den psykologiska riktningen. Således, är det möjligt att “prata” med utvalda motståndare på ett sätt som skulle vara mycket störande för dem.”

United States Air Force Scientific Advisory Board, New World Vistas: Air and Space Power For The 21st Century

Advertisements

~ by blombladivinden on March 18, 2011.

4 Responses to “Detta är hjärnan och sinnets århundrade!! – Controlling the Human Mind – av Dr Nick Begich”

 1. Hej!

  Vilken intressant sida detta var!

  Förutom den här artikeln undrar jag bara om det skulle vara ok för mig att få kopiera och lägga ut den på min blogg, men självklart med länkhänvisning till dig!

  Går det för sig tror du?

  Dessutom är detta ett område jag är mycket engagerad i själv och har rätt mycket material på bloggen. Var så god och läs mer om du är intresserad 🙂

  • Hej Stig!

   Tack för kommentaren!

   Jadå, du får använda det material du känner för – feel free, och sprid materialet som blomblad i vinden… 🙂

   Tittade in på din webbsida – du är verkligen både smart och kreativ! Tog mig friheten att kopiera hos dig också :-), hoppas det är ok?

   Återkommer gärna i din bloggosfär!

 2. Den 2 Augusti kommer en ny bok om att förbättra hjärnan som heter “How to exterminate stupidity Or the art of not justifying anything at all”, den kan redan förhandsbeställas från Recito förlag på http://litenupplaga.se/1198 I den beskrivs bland annat bevis för att ursäkter är dåligt för hjärnan och tips för att sluta med ursäkter.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: